Vi bruger Cookies!     

         
 X     
millemus
Mollys unger, født den 19. februar 2012.

Alle 3 "småere"

 

Lillepigen:

Meget temperamentsfuld, og den mest modige af Mollys unger. Hvis der er nogle, der skændes, er hun næsten altid den ene part i skænderiet. Hun har lige fra start været den, der tager initiativet til at undersøge nye ting. Og hun er den, der skriger højest når der er mad.

Lillepigen har i en alder af 2 mdr. lært at "cirkle" på kommando. Hun fattede det utrolig hurtigt. Jeg trænede det lidt med hende en aften, hvor de alle var ude at løbe i stuen.
Og hele tiden kom der en anden basse og forstyrrede, så jeg opgav hurtigt at træne mere med hende den aften.
Næste dag, da de var ude igen, prøvede jeg bare en enkelt gang at sige "cirkel" til hende (troede ikke, at hun kunne huske det fordi "træningen" aftenen før blev så usammenhængende og hele tiden afbrudt) men det lille dyr "cirklede" lige med det samme

Her er en video med den cirklende Lillepigen:

http://www.youtube.com/watch?v=utg9pdLFV2Y

 

:

 

Satinbassen:

Satinfyren er den mindst modige af Mollys unger. Og da han var lille, skulle man holde øje med, om han nu fik mad nok når der blev serveret, da han ikke var særlig god til at holde sig til. Det går dog meget bedre nu. Han er efterhånden også ved at lære at sætte sig lidt i respekt hos de andre. Han er den mest snakkende af marsvinene.

 

Update: Satinfyren døde i oktober 2014 

 

 

Lillefyren:

Lillefyren er den livligste af basserne, når de er ude at løbe i stuen. Han kan virkelig få fart på, når han tager en ordentlig tur henover stuegulvet. Han tager det meste ganske cool og afslappet.

 

Update: Lillefyren døde meget pludseligt 1. juledag 2014.

d

 

Opdateret 30/01/2015